Stan

Kom precis hem från stan. När jag skulle ta bussen så kom det ingen, så jag började ju gå hemåt då men så kommer det en buss fast från andra hållet där den inte ska komma i från, tur att den kom annars skulle jag bara få sitta här hemma och tråka.. Så hoppade jag på den, så sa busschauförren att bussarna är inställda har? Men läste på en lapp på vägen hem att det är på grund av en sommarfest? Jag fattar ingeting.. det måste gå några bussar här?

Jag hittade jag en tröja på Gina tricot och en på H&M.

Förlåt för mitt lilla finger som är med i bilden, haha.Gina tricot tröjan: 199:-

Båda H&M tröjerna tillsammans: 198:- , 99:- st
H&M tröjerna ska jag nog lämna tillbaka eller vet faktiskt inte, eller i såfall den gröna.
Eller vad tycker ni?

Lions

I går var jag på Lions, det är ett ställe där folk säljer lotter och massa annat. Träffade jätte mycket folk där, jätte kul av det! Kul att träffa massa som har gått ut i 9:an och som man nog inte kommer träffa så mycket mera..
Gick ditt vid 7 typ och kom hem kvart i 1.

Design


Nu ska jag försöka ändra min design lite, kommer bara ändra små grejer tror jag men vi får se.
Någon som kanske kan hjälpa mej? Någon som är snäll och hjälper lilla mig som är inte den bästa på att ändra designen..!
Eller?Glass!

Just nu sitter jag och äter glass och eftersom jag inte har något liv måste jag blogga om det såklart, haha.
Och så måste jag bara fota den också!

Haha typiskt jag!

TACK!

Alla som är jätte snälla eller gillar min sko rösta på den!

Genom att rösta går du bara in på denna länken: http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=NDIZVUJ7bCJMljnkUIwfliKEAGinAxFNyOmJgwD7wKIXtt6C2qhb#shoeGallery

TACK!


Båååååstad!

Jag kom precis hem från Båstad, skit kul var det! Det var ju tennisveckan, alltid lika roligt som vanligt. Var där i från torsdagen till lördag kväll. Min faster har sommarstuga där så var där med mina kusiner och sånt.
Såg några kändisar som Måns Zelmerlöv, hans tjej och någon kändis jag inte vet vad hon heter, en från juryn i let's dance, en från paradise hotel från förra säsongen någon blond, 2 stycken från programmet Solsidan.

Carl Philip var också där och dansade lite på Peppe's med hans nya tjej från paradise hotel (inte hon jag såg) men såg tyvärr inte de..

Jag var på modevisning som en i juryn i let's dance höll i. Där fick jag 2 jätte bra krämer, såna typ från växtriket eller något. Har provat de och de är toppen! Sen så va Sofis mode där så jag köpte en sån bag, så fick jag 3 tidningar: Klick, Sofis mode, aftonbladet, Cosmopolitan. Solskydd sån som man sprutar med, spegel, 2 jätte fina armband från JC, läppstift, något annat för läpparna, tandkräm.. haha, bara för 20 kr.
Aja nu ska jag inte babbla mer om det.


http://www.resume.se/_internal/cimg!0/270ex928ndldc6b5s0cdswailqbjc8v/Sofi%20Fahrman%3A%20Bilderna%20%C3%A4r%20ov%C3%A4ntade.jpeg

RSS 2.0