måndag, tisdag, onsdag..

Nu har ju skolan börjat igen, inte kul alls.. Började i måndes och redan första dagen började vi med vanliga lektioner. Ingen annan skola gör det? jaja nu ska jag sluta klagga.. Jag har inte bloggat på 3 dagar bara för mitt internet på datan funkar ej, så bloggar på min brors tjejs data.

Måndag: Efter skolan hade slutat i måndes så åkte jag och ida in till stan för ida skulle klippa sig, färga håret och sätta i löshår. Shiit vad snyggt det blev! Jag tog för och efter bilder men de är tydligen borta. Men ni får denna bilden istället.


Tisdag: Tisdagen va jag bara i skolan sen efter skolan stack jag hem till Ida. Va med henne och hade sjukt roligt! När jag skulle hem så va det sånt skit väder, det spö regnade och blåste som in i h*l*e*e, så skulle jag bara gå till bilen men fast än om jag sprang de 10 metrarna så blev jag ändå helt genom blöt! Helt sjukt så mycket det regnade. Och visste ni att så mycket det har regnat i skåne är det så mycket det regnar på nästan ett år!

Onsdag: VÄRSTA GALNA DAGEN! Det började att vi (hela skolan) skulle åka buss till Tylösand och gå en jätte lång stig som är ungefär 1 mil. Men det som var värst va att det blåste så himla mycket att vågorna va typ 20 meter, asså jag har aldrig sett så stora vågor i mitt liv. Det gick inte att stå stilla för vinden va så himla stark. Sen hade stigarna täppts igen på visa ställen så man kunde inte gå för det va skum där. Haha helt sjukt. Sen va det ju självklart några som surfade, helt galna. Efter det så åkte jag hem och ella hängde med, men hon var så trött efter det så hon typ somnade i soffan haha. Sen åkte jag och red, as jobbigt pass! Hästen va så svettig så det såg ut som att vi hade duschat den. Så nu är jag inte pigg precis, håller typ på att somna.

Och nu äntligen har jag fått min nya mobil (:


IDAIDAIDAIDA ÄR GAYYYY

hej :D
sandra är bög och jag är gay 
kissie mjaooooow,



MOHOBIIIIIII, OOWNS..
 okej hej jag är vet itne vad  jag gör ens. ni kan få bilder ist =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jag är snäll mot sandras bloggläsare för jag älskar er :;)D)99qjaief9eatu3




aww :')



jag i spanien :DDDDD hahahahaha kolla mitt face


det är mitt nummer, så ni kan messa meeeeeej :33


H1H1H1H1HH1H1H1







nu pallar jag inte mer, byebye sötnossaaaaaaaaaaar loveyaaa pusspusspusss kyssskyss strul .. smeeek, och sex §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

i getinge :)

Just nu är jag hos ida i getinge och vi ska till stan snart, har sovit över här. I går så va vi på stan jag, ida och ella. Vi skulle bara beställa en tid åt ida för hon ska klippa sig på måndag och få löshår. Hoppas det blir fint! Hon har ju precis kommit hem från Spanien och är as brun! Orättvisst! Fick ett  fotlänk av henne, tack det va skit fint. Saknat henne så mycket! <3

Usch i morgon börjar skolan, så sista dagen på sommarlovet idag.. sommarlovet har varit bäääst! Båstad, Göteborg, Köpenhamn, Malmö men nästa år blir det STOCKHOLM, längtar redan! I kväll blir det bio, vampyrer suger. Den verkar vara sjukt bra, någon som har sett den?
Ni få ha det så bra pusshej!




bilder på mig

Nu kommer före och efter bilder på när jag klippte och slingade mig. Fast jag har ingen sån där jätte bra "före" bild, haha. Ni får helt enkelt nöja er med dom bilderna jag har! :)




stan & frissan

Just nu är jag med ella, idag har ella klippt sig. Det syns inte så jätte mycket men det blev väldigt snyggt! Efter vi hade varit hos frissan så stack vi till stan och gjorde ett rekord, vara där bara i 1 timme, haha. Men det fanns ingeting där att titta på eller att köpa. Provade de byxorna jag hade lagt upp för några dagar sen men de va inte snygga idag, kan inte förklara men de såg bara inte bra ut.

Förresten jag var hos frissan igår jag med, det blev tunna ut håret, det blir så jäkla tjockt haha hon fick inte ens igenom kammen, klippte upp det lite och slingade det. Och efter det tog ella också ett till hål i örat, skit snyggt!


KOLLA HUR LÅNGT HÅR HON HADE INNAN


NRJ in the park!

Snart är det ju nrj i Malmö den 25/8, så klart ska man ditt!
De här artisterna kommer:

Kato

Kato

Locnville

Locnville

Nexx

Nexx

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Sean Banan

Sean Banan

Jake Oh

Jake Oh

Lazee & Sibel

Lazee & Sibel

Love Generation

Love Generation

Million Stylez

Million Stylez

Mohombi

Mohombi

Lyssna på alla artister så fattar ni vilka det är ;)


Tävling

Jag är med i en tävling om att vinna treton stövlar på www.lovicious.blogg.se , bli det du med? :)


min dåliga humor..!

Höll på med att göra en ny header men eftersom jag inte har något liv tycker jag detta är tydligen skit kul, fråga mig inte varför. Men tycker att det är kul att jag hade en bild när jag tittar på något, och sen så tar jag slump mässigt en bild där en häst tittar på något, och så ser det ut som vi tittar på varann, eller kanske inte.. Haha men kul ändå. Men jag ser ut som jag har gjort så världen har gått under, haha ser inte så glad ut.


HAPPY FACE!


Dagens outfit, veckans blogg?

Ska jag börja med veckans blogg?
Det är frågan det.. ne men ska jag det? Kommer nog inte lägga upp sånt varje vecka men lite då och då.
Och tänkte med om jag ska börja lägga upp dagens oufit?
Ska
jag eller inte?


Dagens köp!

Kom hem från stan för ett tag sen. Skulle åka in och lämna in min skinnjacka men tveckade så tog hem den och ska prova den en sista gång. Åkte in själv men sen mötte jag upp Fabbe, en från min klass och hans tjej så gick lite med de då och då. Det blev inte mycket men det blev iaf ett linne och en tröja.




Tröjan: 300:- från Monki
Linnet: 24:- från cubus, värsta fyndet ju!



Jag skulle köpa denna byxan men glömde av den totalt, typiskt mej. Men ska köpa de nu någon gång i veckan på VILA 299,95:-


Stallet med ella

I går var jag i stallet med ella, så nu kommer bilderna. Vi va där och bara fixade lite saker, ella red lite på en av de små ponniesarna, så himla söta! Inte så roligt inlägg men någoting iaf.


trött liten Queen.. :)

Haha princess kan aldrig vara stilla med huvudet!

Haha ella lånade en sån jäääkla snygg hjälm!


Godmorgon!

Godmorgon alla! :)

Vaknade klockan 10 idag men eftersom ella är sån sömntuta så gick hon inte upp förrens vid 11. Igår så somnade jag inte förrens vid halv 4. Vi satt vid datan hela kvällen fråga mig inte varför, nä men vi fotade lite också, bilderna kommer idag hoppas jag. Nu ska jag äta frukost, det blir macka med nutella, visst är jag bara för nyttig? Ha det så bra!


ey yo

ella är nu, h1h1h1
sandra dricker oboy just nu och jag sitter här och skriver i hennes blogg för jag har inget annat för mig,  :D
imorgon ska vi till queen och princess :D:D:DD:
kolla min blogg och ni är bääääääst!
http://smeknissse.blogg.se


'min bebis


Pictuures :)

Har precis fotat massa.. jag och ella har fotat lite, på hennes nya kattunge också. Hur gullig som helst! Alla bilder kommer i morgon för vi hittar inte sladden som man lägger in alla bilder med. Sen i förrgår fotade jag lite med min systemkamera så kommer lite andra bilder som jag har tagit i morgon också om jag hittar den sladden, haha. När jag skriver i morgon menar jag idag egentligen klockan är ju 2 så det blir idag.

Nu ska jag gå och nana.. är hur trött som helst och lite ont i huvudet, men man överlever. Godnatt alla och sov så gott!


haha en liten gammal bild, sen i vintras.


vinter eller sommar?

Väljer man sommar eller vinter?

Själv ÄLSKAR jag sommar men den vintern vi hade va suuper!  Men själv väljer jag nog sommar för stranden, värmen, glass och allt. Vintern är fin och så men lite för kallt för mig, gillar inte kyla så mycket. Men säg vad ni tycker!

Vad väljer ni, sommar eller vintern?


eller..

?


ellabella

Hejsan svejsan!
Blir ett litet snabbt inlägg här nu.

Just nu är jag hos ella, har varit här hela dan, nästan... Jag sov till halv 2, här sover man länge!
Ska sova över här men i morgon så sticker jag hem för hon ska köra en liten ponny som heter Mulle, intressant va? Nä men ni få ha det så bra pusshej!

Så fiina (:


Bli medlem?

Bli gärna medlem på: http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=70347
(länkning till sidan där du blir medlem)
Det är en sida där du får poäng och med de poängen kan du få presentkort, väskor och massa mer!
Det skulle vara kul om fler personer blir medlem där. Inget lureri eller att det kostar pengar!
Om man ändå inte har något att göra så varför inte bli medlem? (:


Ella in daaah houuse!

Fin rubrik jag har va? Haha!
Just nu är jag hos ella, har varit här ett tag nu. Vi ska snart gå ner och äta kladdkaka som hon bakade när jag kom, muuums! Jag bara älskar kladdkaka, men vem gör inte det?
Har fixat min header nu snabbt, men ska ändra den senare idag tror jag.
men vi får se..
Ni får ha det så bra, pusshej!


(L)


Shopping!

Hejsan! :)
Har precis kommit ut från duschen, har varit nere på gymmet och trænat lite før en gång skull, haha. 

Jag va på Strøget i dag, en jætte stor gågata med massa affærer i Køpenhamn.
Blev ett køp på New Yorker, det blev 11 trøjor denna gången och jag som trodde att jag inte skulle hitta något. Men tydligen så hade de vældigt billigt på vissa klædelsplagg och jag gillade de så jag køpte de. Haha det roliga ær att jag køpte 11 trøjor och det blev bara 100 :-, helt otroligt billigt! Næstan før billigt. Førsta gången jag gør sånt stort fynd med så fina klæder också. Ær nog den sæmsta personen att hitta fynd. Amaziiing!
Lægger ut bilder på bloggen sen nær jag kommer hem.


Førlåt før så mycket skvaller men detta måste ni læsa!

Ojsan Britney .. ær detta sant?
Britney Spears föredetta livvakt Fernando Flores har anklagat stjärnan för att ha slagt sina söner Sean Preston och Jayden James med ett skärp vid ett flertal tillfällen. Livvakten  också att Britney flera gånger gav sönerna mat som hon visste att de var allergiska mot, till exempel skaldjur, vilket gjort de akut sjuka! Flores är samma livvakt som nyligen anklagade Britney för att ha trakasserat honom sexuellt genom att gå runt i huset naken och hotat att ge honom sparken efter att han inte svarat på hennes närmanden. Enligt The Sun så har socialnämnden försökt kontakta Britney för att undersöka om det ligger någon sanning i Flores påståenden trots att Britneys presstalesmän gått ut och nekat till alla påståenden.
(Kælla: posh24.se)

Britneys söner Jayden James och Sean Preston
Jayden James och Sean Preston


Ær detta sant eller ær det bara livvakten som ska starta en massa drama?
Man vet aldrig, men om det ær sant att hon har gjort det tycker jag att inte hon ska få ta hand om ungarna længre. Før om hon har gjort så ungarna blir så sjuka nær hon ger maten med vilje, nej usch!


Hiss eller diss..?

Madonnas outfit, Hiss eller Diss?

Madonnas strumpoutfit - Hiss eller Diss?

Jag tycker:
Diss! Speciellt glasøgonen, nej denna outfiten gillar jag verkligen inte. Jag tror det ær glasøgonen som førstør det mesta på hennes outfit. Tyværr Madonna men du får en diss.


Britney spears & glee?

Jag tror nog alla har sett Glee programmet någon gång. Nu ska glee-gänget børja sjunga Britneys mest kænda sånger, men det ær inte allt hon kommer faktiskt att sjælv också medverka i avsnittet! Vad roligt, hoppas de få till något rikigt bra.


+


=
Jaa, kanske.. vi får ge henne en chans!


Godmorgon!

Godmorgon alla!
Har precis varit och kækat frukost på hotellet, åhh så jækla god! Brukar inte tycka att hotell har god frukost men denna slår allt.
Senare idag så ska vi till den stora gågatan, dær det ær hur många affærer som helst! Får se om det blir något, førra gången nær jag var i Danmark, i våras hittade jag bara 2 trøjor, men jag tror jag hittar något idag.
Jag bloggar om det sen nær jag har varit dær!

Jag kom på att jag glømde berætta min resa hit, haha så intressant.
Men vi åkte till Helsingborg, ælskar den staden!
Sen i Helsingborg tog vi en liten glass och sen åkte vi med færjan till Helsingør, dær åt vi på en resturang de hade sjukt god mat. Sen åkte vi bil det kændes som 3 timmar, før vi fasnade i en bilkø på e6 vid Køpenhamn. Men sen så kom vi hit då till denna staden, alla hælsar och ær skit trevliga. Åt på en pizzeria hær och det va faktiskt den godaste pizzan jag har ætit, de har tydligen vældigt god mat hær. Men nær en børjade prata med mig fattade jag inte ett skit så jag ba: aa mm.. haha så pinsamt! Fattade ju inte vad personen sa, haha så typiskt jag.

En liten konstig bild jag tog nær jag va på en hamn någonstans i Danmark.


Danmark!

Hejsan svejsan, dåligt bloggande jag vet!
Just nu ær jag i Danmark, ska vara hær tills på fredag tror jag. Har precis checkat in på Scandic hotel i Køpenhamn, eller lite utanfør i en stad med min bror och mamma, pappa. Har precis varit ute och kækat på en resturang, sjukt god mat!
I morgon så har jag ingen aning vad vi ska gøra men tror det blir stan, shopping och lite sådant. Idag køpte jag førresten ett linne i Helsingør, inte så mycket men skulle bara till bilen så såg jag linnet och køpte det.


høhø


RSS 2.0